vrijdag, 24 mei 2024

Nieuwe interim directeur De Marke benoemd

DEVENTER – Per 1 oktober is Marcel ten Vergert benoemd als interim-directeur van De Marke Noord & Zuid, de nieuwe school van het Etty Hillesum Lyceum. Marcel ten Vergert (51) heeft brede ervaring in het voortgezet onderwijs; als docent (natuur- en scheikunde), mr-lid, teamleider en negen jaar als locatiedirecteur bij Het Erasmus in Almelo. Ter Vergert was tot 1 augustus interimdirecteur van Het Stormink. Sinds 2014 werkt hij als interim-directeur, onder andere bij de vmbo Burgemeester Harmsmaschool in Gorredijk.

Het streven van het Etty Hillesum Lyceum is uiterlijk april 2019 een nieuwe directeur De Marke te benoemen.

Vorig artikelPresent zoekt gastgezinnen voor Meet & Eat op vrijdag 9 november
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Teuge
error: Content is beschermd!!!