DEVENTER – De ochtendshow “Schoppema schopt je je bed uit” nodigt ondernemers uit om de show op donderdag van 06.00 tot 09.00 uur mee te presenteren. “Radio maken is magisch”, aldus Jeroen Schoppema. Schoppema presenteert al sinds 1995 radioprogramma’s op diverse radiostations. In 1995 begon hij met de ochtendshow op de voormalige lokale omroep Deventer FM. Sinds 2008 is de ochtendshow te horen op Deventer radio 107.3 FM. Met duizenden luisteraars per dag is radio in Deventer een effectief communicatie middel.

Vroeg uit de veren

Om 05.20 uur gaat de wekker, en vanaf 06.00 uur gaat de microfoonschuif open. Radio presenteren is fun. De 3 uren zijn zo voorbij. Vind jij het ook leuk om 3 uur lang mee te presenteren? Bel dan tijdens kantooruren naar Deventer RTV op nummer 0570 64 55 30. Laat horen wie je bent!

Vorig artikelHeilige grond: bodem Adelaarshorst bevat bisschoppelijk hof
Volgend artikelVannacht misschien voor de laatste keer de klok een uur terug