COLMSCHATE – Op zaterdagavond 20 oktober organiseert De Deurzakker Daeventer, een dweilkapellenfestival in het Hof van Colmschate, geheel in het teken van een Oktoberfest. Dat wordt dus de hele avond gezellig aan de biertafel genieten van een drankje en broodje worst met passende live muziek van 6 regionale dweilkapellen.

Iedereen is welkom op dit Dweil Oktoberfest, wel is het handig alvast je kaartjes te kopen in de voorverkoop. Zo ben je direct verzekerd van een plekje aan een van de biertafels! Kosten zijn €6,- in de voorverkoop (€8,- aan de deur), inclusief twee consumpties.

De Deurzakkers Daeventer bestaan 5 x 11 jaar en tijdens dit jubileumjaar organiseert dweilkapel De Deurmatten, onderdeel van De Deurzakkers, dit zogeheten ‘Dweil Oktoberfest’. Van 19:30u tot 1:00u spelen 6 regionale kapellen met echte sfeernummers behorende bij het thema in het Hof van Colmschate. Deelnemende kapellen zijn Opbloasband Silvolde, Deurdweilers Daeventer, Tjonge-Jonge Daeventer, Flater Pretorkest Ommen, Deurbloazers Daeventer en Deurmatten Daeventer. Tevens is er een speciale verrassingsact, verzorgt door vrienden van de Deurzakkers.

Met bierpullen, broodjes worst, biertafels en duitse livemuziek staat de gehele avond staat in het echt oktoberfest. Haal die lederhose of dirndl maar uit de kast en koop nu je kaartjes via http://www.deurzakkers.nl!

Vorig artikelVVD Deventer wil garantie dat paasvuren blijven bestaan
Volgend artikelAutomobilist in Bathmen rijdt 76 kilometer per uur te hard