DEVENTER – Op zaterdag 20 oktober organiseert de Voedselbank Deventer van 11.00 tot 16.00 uur een open dag. Iedereen die meer wil weten van het werk van de voedselbank, is van harte welkom. Informatiestandjes, rondleidingen, activiteiten voor kinderen vormen mede het programma van die dag.

De Voedselbank Deventer deelt wekelijks aan zo’n 200 huishoudens met een laag inkomen een voedselpakket uit. Het voedsel is voor een groot deel afkomstig van lokale bedrijven als supermarkten, bakkers, telers van groente en fruit, vleesverwerkende bedrijven en ook van particulieren.

De voedselbank voldoet aan strikte wettelijke eisen van voedselveiligheid. Voor zowel de klant als de leverancier is dat essentieel.

De Voedselbank Deventer is afhankelijk van vrijwillige bijdragen van bedrijven, kerken en particulieren. Zij wordt uitsluitend door vrijwilligers gerund. Er is veel te doen op uitvoerend en bestuurlijk vlak. De voedselbank komt daarom graag in contact met mensen die zich er mogelijk voor willen inzetten. Voor meer informatie zie www.voedselbankdeventer.nl

De Voedselbank Deventer is gevestigd aan de Harderwijkerstraat 21 (naast Het Goed) en op 20 oktober geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Graag tot dan!

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom   
Volgend artikelScrooge, een Straattheaterspel tijdens het Dickensfestijn 2018