DEVENTER – Wil je altijd al verkleed meespelen en zingen tijdens het Dickens festijn? Speciaal voor jongens en meisjes van 9-12 jaar die van zingen en toneelspelen houden is er Scrooge! Grijp je kans en kom meedoen met dit straattheaterspel.

Bij voldoende aanmeldingen beginnen de repetities van het straattheaterspel Scrooge op maandag 29 oktober om 16.15 in Kunstcircuit. De stukjes worden uitgevoerd tijdens het Dickensfestijn op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018.

Wat gaan we doen:

Tijdens een trektocht door het Dickenskwartier (Bergkwartier) worden er liedjes gezongen en sketches gespeeld uit het verhaal van Scrooge, de gierige oude man die door de komst van drie geesten inziet dat hij zijn leven moet verbeteren. De speelgroep trekt door het sfeervolle Bergkwartier tussen 13.00 en 17.00 uur. Natuurlijk is er ondertussen veel te zien en te beleven. Aan het einde van beide dagen zingen we mee in de Sing Along in de Bergkerk van 17.30 – 18.00 uur. Het theaterspel Scrooge wordt geleid door Quinta Holthuis en Mariëtte Bastiaansen.

De 7 repetities vinden plaats op maandagmiddag, vanaf 29 oktober tot en met 10 december.

Locatie: Kunstcircuit, Keizerstraat 70, Deventer.

Tijd: 16.15-17.30 uur. Op maandag 3 en 10 december wordt er langer gerepeteerd.

Kosten voor de repetities en de uitvoeringen tijdens Dickensfestijn bedragen € 75,-.
De betaling geschiedt via Kunstcircuit. Na aanmelding volgt daarover bericht.

 Opgave ovv Naam, leeftijd en (mobiele) telefoonnummer vóór 12 oktober a.s. per mail bij

Quinta Holthuis   holthuisnutbey@home.nl

 Voor meer info:

www.kunstcircuit of www.dekunstvanhetzingen.nl

Of bel met Quinta 06-22600485 of met Mariëtte 06-54326714

Vorig artikelOpen Dag bij de Voedselbank Deventer
Volgend artikelJaarlijkse bazaar ’t Dijkhuis op 20 oktober