zondag, 19 mei 2024
FOTO: DKV

Poloveld DKV onbespeelbaar door lage waterstand

DEVENTER – Het speelveld van de Deventer Kanopolo vereniging is door de lage waterstand bijna helemaal leeggelopen. We hebben dit seizoen al wat afgelastingen meegemaakt die uniek waren, maar bij de Deventer Kanopolo vereniging schrijven ze geschiedenis.

De voetbalvelden in Deventer waren te droog of vol met engerlingen, maar alternatieven werden er telkens wel weer gevonden.
Of de DKV een alternatief zal vinden lijkt vrijwel uitgesloten. Het speelveld achter de gashaven is namelijk vrijwel leeggelopen door de record lage waterstand in de IJssel. Op de door de DKV gepubliceerde foto zie je zelfs de drempel in de havenmonding.

Vorig artikelBetreft reactie op raadsmededeling 2018 Stichting Vogeleiland
Volgend artikelAlzheimer Nederland zoekt collectanten in Bathmen
error: Content is beschermd!!!