DEVENTER – Stadshoogheid ofwel Stadsprins Hanze XXI (Herman Riphagen) van het Stokvissengat (gemeente Deventer) heeft zijn functie, de prinsenketen & prinsenstaf, via de Stadsgrootvorst Tonny Leerink overgedragen aan Hanze XXII (Paul Tijhuis). Herman Riphagen, zijnde Stadshoogheid van Deventer regeerde van 14-10-2017 tot en met 13-10-2018, en wenst de nieuwe Stadsprins Hanze XXII (Paul Tijhuis) heel veel plezier en vriendschap toe in zijn regeer-periode 2018-2019.

Vooral de vele carnavalsverenigingen in o.a.: Deventer, Boskamp, Olst, Raalte & Maastricht, bedankt Riphagen hen voor telkens hartverwarmend ontvangst, zijn jaar werd door de verenigingen onvergetelijk en heel bijzonder, waarbij hij veel prachtige mensen heeft ontmoet, vele vrienden heeft gemaakt, het was voor Herman Riphagen een eer en groot genoegen om hun Stadsprins Hanze XXI van het Stokvissengat (gemeente Deventer) te mogen zijn. Met speciale dank aan de bijna 85-jarige Tonny Leerink die inmiddels de Prinsenketen van Riphagen heeft overgedragen aan de NIEUWE Stadsprins Hanze XXII”.

Vorig artikelWin kaarten voor de Battumse Revue bij Jumbo Colmschate
Volgend artikelLive hoortoestel demonstratie bij Fonique hoortechniek op 24 oktober