BATHMEN – De Battumse Revue maakt deze week boodschappen doen bij de Jumbo in Colmschate extra leuk. Wanneer u uw kassabon in de speciale box deponeert voorzien van naam en telefoonnummer maakt u kans op een goed gevuld Jumbo boodschappenpakket en gratis kaarten voor de nieuwste revueproductie #bietuminderugge. De actie loopt van 15 tot en met 20 oktober. Daarna wordt er een winnaar getrokken. Wie weet bent u de gelukkige om één van de vele spetterende revue voorstellingen in het Cultuurhuus Braakhekke gratis te mogen bezoeken. De Battumse Revue staat garant voor een heerlijk avondje uit.

Het belooft weer een waar spektakel te worden tijdens de voorstellingen. Hilarische sketches worden afgewisseld met mooie  zangnummers en spetterende dansacts in deze verrassende en veelzijdige revue ‘#bietuminderugge’.

Meer dan een jaar lang is er op alle fronten keihard gewerkt om deze voorstelling op de planken te kunnen brengen. Alle sketches worden zelf geschreven, kleding wordt zelf ontworpen en genaaid, liedjes en muziek geschreven, decor en techniek uitgedacht.

De revue neemt u mee naar het buitengebied van landgoed ‘De Beekhof’. Ook wordt een heus kasteel bezocht. En volgens de spelers ontwikkelen zich hier sprookjesachtige taferelen. Het klinkt geheimzinnig en mysterieus. Wat zouden zij met ‘sprookjesachtig’ bedoelen?

Wat beleven Mans, Geertje, hun zoon Jopie en hun buren Gert Jan en Aaltje nog meer?  Gelukkig heb je als bezoeker een hele revue-avond om daar achter te komen.

Dat geldt ook voor de titel  ‘#bietuminderugge’.

Nieuwsgierig geworden?  Kaarten zijn online te koop via www.battumserevue.nl en bij het infopunt in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur).

De première is op 3 november om 20.00 uur. En de spotlights gaan ook aan op 9,10,14,16 en 17 november. Enkele voorstellingen zijn reeds uitverkocht. De belangstelling voor deze revue overtreft de verwachtingen en daarom is besloten tot het geven van een reeks extra voorstellingen op 23, 24 en 25 november. Bezoekers in een rolstoel wordt gevraagd dit vooraf te melden bij anitawillemink@battumserevue.nl

Vorig artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelPrinsenketen en Prinsenstaf overgedragen aan nieuwe stadsprins