DEVENTER – Ook dit jaar wordt traditiegetrouw weer het Living Statues festival georganiseerd in Winkelcentrum Boreel. De levende standbeelden treden dit jaar op zaterdag 6 oktober op tussen 12.30 en 16.30 uur. Toegang = gratis.

Maar liefst 21 levende standbeelden maken deze middag hun opwachting op het Boreelplein, in de Kazernetuin en aan de Houtmarkt. Er verschijnen figuren uit magische werelden waar toverspreuken hun werk hebben gedaan. Uit vervlogen tijden… De Nar, de kwakzalver, meester Prikkebeen, de Mosketier (musketier onder het mos), Padre Martinez, hij stijgt tot grote hoogte. De Ranja Kok, hier kunnen kinderen onder toeziend oog van de chef hun eigen bekertje ranja tappen. Het Klokkenkeerlke, Zwerf en nog een aantal anderen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. De acts werken vervreemdend en testen je realiteitszin. Kortom, er is heel veel te zien en te beleven. Laat je overweldigen door het theatrale spektakel en kom op 6 oktober naar Winkelcentrum Boreel. Alle activiteiten worden gratis aangeboden. Voor meer informatie www.boreeldeventer.nl

www.facebook.com/WinkelcentrumBoreelDeventer/

Vorig artikelGrote boekenverkoop bij Rode Kruis Deventer
Volgend artikelGezamenlijke actie Van Mossel Kia en Club Pellikaan