APELDOORN – Club Pellikaan Apeldoorn is al jaren een begrip in Apeldoorn. Van Mossel Kia is daarentegen een aanzienlijk jongere speler in de regio. Toch is deze laatste inmiddels alweer bijna vier jaar in Apeldoorn gevestigd. Tijd voor een gezamenlijke actie!

Bas Huijzer, Commercieel/Operationeel Directeur van Van Mossel Kia is al een langere tijd actief lid van Club Pellikaan. Bas Huijzer: “Club Pellikaan is al een begrip in Apeldoorn en wij zijn hard aan de weg aan het timmeren om dit ook te worden. Daarnaast hebben beide organisaties naast een sportieve instelling veel raakvlakken, waarbij klanttevredenheid en klantbeleving de absolute basis vormen. Het leek mij daarom enorm leuk om eens iets samen te doen.”

Samen met Pellikaan Clubmanager Han Wijnen en de Vestigingsdirecteur van Van Mossel Kia Apeldoorn Carien Jeronimus is er een actie opgezet. In het kort: de komende 2 maanden zal er een sportieve Kia Picanto GT-Line bij de entree van de Pellikaan staan. Deze Kia zal gevuld zijn met bidons. Alle leden van Club Pellikaan mogen vervolgens raden hoeveel bidons er in de auto zitten. Degenen die uiteindelijk het dichtste bij het aantal bidons zitten kunnen mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is een half jaar rijden met de betreffende auto! Daarnaast is er een tennis clinic te winnen voor maar liefst 32 personen. Deze zal worden gegeven door niemand minder dan voormalig wereld kampioen Jacco Eltingh. Tot slot zijn er voor kinderen en gezinnen nog andere leuke prijzen te winnen. Denk hierbij aan een Nintendo Switch of een geheel verzorgde dag naar de Efteling. Al met al reden om snel een bezoek te brengen aan Club Pellikaan.

Vorig artikelTheatraal spektakel tijdens het Living Statues Festival op Winkelcentrum Boreel
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Lekker laten lopen