DEVENTER – Er is in en rond Deventer van alles te doen: samen eten, zingen, sporten, wandelen, muziek maken. In beweging blijven is heel belangrijk om op een prettige manier zelfstandig te blijven en ouder te worden. Ontdek inspirerende activiteiten op dit gezellige event met o.a. Olga Commandeur (NL in Beweging), René Bishop (The Voice Senior), informatiemarkt en gratis ontbijt!

Presentator Hadassah de Boer gaat in gesprek met onder meer Olga Commandeur, die dagelijks op tv meer dan 100.000 mensen in actie zet bij Nederland in Beweging.

De inspirerende voorbeelden Eet, Game, Match laten zien dat gamen en gezelligheid samen gaan.
Jan en Piet – beide 80+ – sporten gewoon buiten. En hoe! Bij Oud Geleerd, Jong Gedaan staan jongeren voor een ‘klas’ ouderen. De makers van de BepTab vertellen hoe je op een nieuwe, eenvoudige manier contacten opdoet. Natuurlijk is er ook muziek. René Bishop, bekend van The Voice Senior en singer-songwriter Maarten van Veen schreef een op maat gemaakt Krasse Fratsen lied voor senior Gerd van der Zwaluw.
Met gratis ontbijt en een informatiemarkt met diverse initiatieven uit de regio.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Vrijdag 9 november
Deventer Schouwburg
Leeuwenbrug 2 Deventer

Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Tickets € 7,- inclusief ontbijt, koffie & lekkers
Te koop via www.deventerschouwburg.nl en via de kassa 0900 – 3000 200
Het theater is goed bereikbaar, met rondom parkeergarages en tegenover bus- en NS station.

De UP! Ontbijtshow wordt georganiseerd in samenwerking met Meer Veerkracht, Langer Thuis, een programma van FNO dat ruim honderd initiatieven ondersteunt waarbij bewegen en meedoen voor alle ouderen, vitale en minder vitale, centraal staat. www.fnozorgvoorkansen.nl en UP! een nieuwe kijk op ouder worden www.upinnederland.nl  (Bron: Hanzestad)

Vorig artikelGemeente Deventer in verzet tegen uitspraak illegale bewoning Bergweide
Volgend artikelOosterwechelsweg Schalkhaar tot eind dit jaar afgesloten wegens onderhoud