DEVENTER – De Lebuïnuskerk in Deventer is op 31 oktober de locatie waar het gaat over hoe ieder op zijn/haar eigen manier met verdriet en verlies omgaat; onze eigen vingerafdruk.

Manu Keirse rouwdeskundige

Eén van de twee sprekers is Prof. dr. Manu Keirse. Hij is klinisch psycholoog en een veelgevraagd spreker over omgaan met verlies en verdriet. Hij heeft veel boeken geschreven waaronder ‘Vingerafdruk van verdriet’, ‘Stil verdriet’, ‘Zie de mens’ etc. Deelnemers krijgen de gelegenheid om ter plekke de boeken aan te schaffen. Ook Kelly Bekebrede zal invulling geven aan het symposium. Zij is mantelzorgconsulent in Deventer en Raalte en heeft een eigen praktijk in intuïtief schrijven. Intuïtief schrijven als een manier om tot nieuwe inzichten te komen, troost te vinden en woorden te vinden voor gebeurtenissen en gevoelens. Maar ook hoe schrijven plezier kan opleveren in emotionele tijden.

 Gedichtenbundel

In aansluiting op het symposium, nodigt het Netwerk Palliatieve Zorg Salland 20 personen uit om samen met Kelly in de maand november op basis van intuïtief schrijven een gedicht te maken. Deze 20 gedichten vormen samen een digitale gedichtenbundel die breed wordt verspreid.

 Het Netwerk Palliatieve Zorg Salland organiseert dit symposium dat toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp ‘verlies’ en hoe daarmee om te gaan.

Datum:            woensdag 31 oktober

Tijd:                 inloop 19.00 uur; programma van 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie:           Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof 38 in Deventer

Kosten:            € 5,- als tegemoetkoming in de kosten. Contant te voldoen.

U kunt zich aanmelden bij: Wies Wagenaar, netwerkcoördinator Netwerk Palliatieve zorg Salland w.wagenaar@dz.nl

Vorig artikelMarco Huiskes krijgt hoge onderscheiding voor inzet voor Oostenrijkse geadopteerden
Volgend artikelDe Rode Taart voor gouden RDC-duo Henk Kievit en Ansje Bos