WESEPE – VMB Dier, Tuin & Ruitersport; hét adres voor al uw huisdieren en (hobby-)vee. Uiteraard hebben wij alles op gebied van voeding en toebehoren, maar u kunt ook bij ons terecht voor kennis en informatie over verzorging en gezondheid. Wist u dat wij ook in staat zijn de meest gangbare ongemakken bij huisdieren op te lossen? Bijvoorbeeld problemen met huid, vacht, maag/darmen, spieren/gewrichten en gewichtscontrole. Kom gerust binnen voor tips en advies! Hiervoor hebben wij de juiste voeding, supplementen en/of verzorgingsproducten in huis. Een uniek totaalconcept voor deze regio! Daarnaast vindt u bij ons een breed assortiment aan tuinartikelen. VMB Dier & Tuin, Raalterweg 10, Wesepe, Tel: 0570-531205.  www.vmbdier-en-tuin.nl

Vorig artikelGele Verhalenbus rijdt weer rond in Deventer
Volgend artikelGrote boekenverkoop bij Rode Kruis Deventer