zondag, 19 mei 2024
FOTO: Wil Kanis

Voorleesochtend bij de Ulebelt

DEVENTER – Woensdagochtend om 10.00 uur en 11.00 uur startte de voorleesactie op het terrein van de Ulebelt. Omdat het vandaag de Dag van de Duurzaamheid is, lazen bestuurders, Mkb’ers en lokale energie initiatieven voor aan de kinderen. ook vrijwilligers, ouders en opa’s en oma’s konden vandaag de kinderen een boek voorlezen.

De studenten van Duurzame PABO hebben speciaal hiervoor het boek ‘De kracht van nieuwe Energie’ geschreven. De voorlezers werden gekoppeld aan een school en er werd voorgelezen uit het boek. Het bleef natuurlijk niet alleen bij het voorlezen. Na de zit kregen de kinderen de kans vragen te stellen en te gaan discussiëren over het onderwerp: energietransitie. Op deze manier leren kinderen al vroeg over nieuwe energie.

Alle kinderen hadden het erg naar hun zin en luisterden aandachtig naar de voorlezers.

Vorig artikelVVV Uit tip Herfstmarkt op de Oorsprong
Volgend artikelDeventer Stadsstrand kan beginnen
error: Content is beschermd!!!