DEVENTER – In de week van 6 t/m 14 oktober 2018 vindt de jaarlijkse Week van de Scheidsrechter plaats, georganiseerd door verschillende sportbonden, waaronder de KNVB.

In kantine “De Keurkamp” van de groep Deventer verzorgt Marcel van Schalkwijk een inspirerende en interactieve presentatie over communicatie. Dit onderwerp leent zich uitstekend voor een genoeglijke aanpak met handvatten voor het de-escaleren van situaties op het veld. Marcel, zelf scheidsrechter en KNVB-docent, heeft met zijn onderwijservaring enorm veel kennis over dit thema. Het spreekt dan ook voor zich dat de actieve scheidsrechter nieuwe inzichten opdoet, waarvan hij bij zijn wekelijkse wedstrijden kan profiteren. De avond start om 20.00 uur bij DSV en O, Keurkampstraat 3, 7415 DL Deventer.

Vorig artikelSluiten spoorwegovergangen brengt ‘het mooiste rondje van Diepenveen’ in gevaar
Volgend artikelDonderdag 18 oktober gratis inloopspreekuur Gilde-Seniorweb