DIEPENVEEN – Met de prachtige zomer en het eveneens zonnige najaar nog in ons hoofd, lijkt nu dan toch de tijd aangekomen om weer aan winteractiviteiten te gaan denken. In Diepenveen wordt dan al snel gedacht aan de 3e zondag in januari, de dag waarop traditie getrouw de Midwinterloop en de Kidsrun plaats vinden.  De 42e editie zal worden gehouden op zondag 20 januari 2019.

De Midwinterloop is een leuk, sportief hardloopevenement met een recreatief karakter, waaraan iedereen geoefend of minder geoefend kan meedoen. Het parcours gaat door de prachtige bossen in de omgeving van Diepenveen over vijf verschillende afstanden nl. 4,5 – 7- 10 en 15 km.

Voorafgaand aan de Midwinterloop vindt op het sportcomplex van DSC de Kidsrun voor basisschoolleerlingen plaats. De kinderen van 4 t/m 12 jaar lopen ingedeeld naar leeftijd 300, 600 of 1200 meter rond het voetbalveld. Meedoen is gratis, dus de organisatie hoopt op een grote deelname van jeugdige hardlopers. Het zou natuurlijk geweldig zijn als er op 20 januari hele klassen en clubteams mee komen lopen!

Voor meer informatie: www.midwinterloop-diepenveen.nl

De Midwinterloop commissie van de Diepenveens Sportclub is volop bezig ter voorbereiding van het hardloopevenement. Naast de commissieleden zetten veel actieve vrijwilligers zich ieder jaar met veel enthousiasme in om dit jaarlijkse loopfestijn tot een geweldige happening te maken. Voor taken zoals parcoursbouwer, postbemanning, verkeersregelaar, tijdwaarnemer, omroeper of gastheer-vrouw zijn zo’n 40 mensen nodig en wij kunnen hiervoor nog wel wat extra handen gebruiken. Geïnteresseerden die de commissie of het vrijwilligersteam willen versterken kunnen een mail sturen naar contact@midwinterloop-diepenveen.nl.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelDe Ulebelt is in financiële nood