dinsdag, 4 oktober 2022
Foto: Peter Vos @Vosbeeld

Shopping Night in binnenstad een groot succes

DEVENTER – Vrijdag 23 november was het Black Friday en werd de Shopping Night in de Deventer binnenstad gehouden. Shoppen, sfeer en gastvrijheid typeren deze avond. De meeste winkels in het centrum waren tot 22:00 uur open en organiseren speciale acties en aanbiedingen.

Als klap op de vuurpijl werd op deze avond de nieuwe sfeerverlichting voor de binnenstad gepresenteerd, die dit jaar groter, uitgebreider en magischer is dan ooit. Om 19:30 werd op het Lamme van Dieseplein de sfeerverlichting officieel onthuld met een optreden door Studio DanZo. Aansluitend kon het publiek alle sfeerverlichting bewonderen en in het bijzonder de 8 lichtobjecten. 

Bij de lichtobjecten kon men genieten van sfeervolle straat optredens en gezelligheid. De ondernemers rondom deze unieke bezienswaardigheden verzorgden winterse hapjes en drankjes voor de bezoekers. De objecten waren en zijn nog steeds te vinden op de volgende locaties: 

  • De Brink – ter hoogte van de Walstraat
  • De Brink – Wilhelminafontein 
  • Grote Kerkhof – voor het stadhuis 
  • Grote Kerkhof – voor de Lebuïnuskerk 
  • Stromarkt – voor de nieuwe bibliotheek 
  • Broederenstraat – voor de Broederenkerk 
  • Broederenplein 
  • Lamme van Dieseplein 
error: Content is protected !!