DEVENTER – Bob is al 21 jaar vol passie werkzaam in de Groenten- en Fruithandel. Je kunt dus wel zeggen dat Bob een grote liefde heeft voor het vak. Als marktkoopman staat hij door de week op maar liefst 7 markten, waaronder in Diepenveen en Bathmen. Mooie en eerlijke producten aanbieden tegen een goede prijs en service, dat is waar Bob voor staat. Hij levert niet alleen aan particulieren maar sinds kort ook aan bedrijven.

Arbeidsvitaminen aan het bedrijfsleven

Bedrijven willen natuurlijk dat de werknemers gezond leven en eten. Bob zag daarin een mooie kans om een nieuwe dienst aan te bieden. Wekelijks voorziet hij diverse bedrijven zoals Westfalen Medical en Klein Beernink in Deventer van een krat boordevol vitamines. Hij brengt desgewenst heerlijk fruit in een hoeveelheid die de klant wenst op een vast tijdstip naar de ondernemers. Lekkere appels, mandarijnen, druiven of kiwi’s, alles waar de klant maar behoefte aan heeft. Na een week komt hij weer een nieuwe voorraad brengen. Of het nu 100 stuks fruit is of 50.  Bob regelt het.

Nieuwe look voor de bedrijfswagen

Bij deze nieuwe service aan het bedrijfsleven was het ook tijd voor een nieuwe uitstraling. De inmiddels bekende bedrijfswagen van Bob had een nieuwe look nodig.  In No Nonsense, Reclame en Belettering het bedrijf van René  van Duuren, vond Bob een perfecte partner. Van het ontwerp tot aan de productie  van de folie en uiteraard het beplakken van de bus werd Bob perfect begeleid. En het resultaat mag er zijn. Een mooi voorbeeld hoe het bedrijfsleven elkaar kan vinden en kan helpen. En René van No Nonsense is inmiddels ook overstag. Ook hij ontvangt wekelijks een krat met arbeidsvitaminen.

Ook wekelijks een krat vol arbeidsvitaminen ontvangen: Bel dan even met Bob de Korte Groenten en Fruitservice 06 48115608

Vorig artikel11 november RoundAbout Jazzband in gemeenschapshuis De Kuip
Volgend artikelMuseum Geert Groote Huis zoekt vrijwilligers