DEVENTER – Ieder jaar, tijdens de zomerkermis, wordt het terras van El Popo zodanig ingenomen door de Poffertjeskraam, die voor zijn deur staat, dat Bart Mentink (eigenaar El Popo) zelf een poffertjeskraam voor zijn terras wil gaan neerzetten. “Uit ergernis is dit avontuur begonnen”, aldus Mentink. Ik kwam erachter dat we ook kunnen meedingen voor een plekje op de kermis. Een pakkende naam is er al, ‘El Pofo’, en een workshop bij een meesterkok oer-Hollands poffertjes bakken staat al vast in de planning.

Met onze kleinere kraam hoeven we geen terrasruimte in te leveren. Mocht mijn plan mislukken dan hebben we het in ieder geval geprobeerd en de discussie over samenwerken met de kermis geopend.

Vorig artikelOlst-Wijhe ziet geen heil in spoorverdubbeling tussen Olst en Deventer
Volgend artikelFlinke groei toeristisch bezoek voor Deventer in jubileum jaar