DEVENTER- Sinds 23 oktober heeft de Goudaankoop Deventer de deuren geopend aan de Lange Bisschopstraat 18 in Deventer. Eigenaresse Petra Koehl, is inmiddels 26 jaar actief met diverse goudaankoop vestigingen. “Wij bieden de hoogste dagprijs voor gouden sieraden, oud goud, defect goud en zilver, tandgoud en munten”, aldus Petra. “Het gebeurd regelmatig dat men oude sieraden heeft of vanuit een erfenis oude munten of ringen krijgt. Wij geven de mensen de hoogste dagprijs en men ontvangt contant geld”.

De Goudaankoop Deventer is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17. 00 uur. Op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Heeft u nog oud goud liggen en bent u benieuwd wat het waard is? Stap eens geheel vrijblijvend binnen aan de Lange Bisschopstraat 18.

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelDeventer kunstenaars ontwerpen collectors item voor Stichting Mojo51