BATHMEN – De drie basisscholen in Bathmen (De Dorpsschool, De Rythmeen en De Looschool) willen gezamenlijk de leerlingen meer kennis laten maken met de sporten die er in Bathmen worden aangeboden.Uit onderzoek is gebleken dat er veel Bathmenaren zijn die niet weten dat ABS een zwemclub heeft en dat terwijl zwemmen heel belangrijk is. Zwemmen is een gezonde sport, waarbij je veel van je spieren gebruikt. Veel kinderen halen al jong hun zwemdiploma’s A, B en C waarna ze het zwemmen verlaten en een andere sport kiezen. Jammer genoeg verdwijnt de zwemvaardigheid vervolgens meestal als sneeuw voor de zon. Bezit van zwemdiploma’s kan dan schijnveiligheid worden.

Bij ABS Zwemmen wordt de leerlingen de gelegenheid geboden om op de zaterdagen 5, 12, 19 en 26 januari 2019 gratis mee te trainen. De trainingen worden gehouden in het zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. De oudste groep (vanaf ca. 9 jaar) traint van 9.00 – 9.45 uur en de jongste groep (tot ca. 9 jaar) van 9.45 – 10.30 uur.

Diegenen die mee willen doen, dienen minimaal zwemdiploma A te bezitten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de brief die ze mee hebben gekregen via de school, maar het kan ook door een mail te sturen naar zwemclubabs@gmail.com

Vorig artikelUitverkocht Kulturhus Diepenveen voor concert Passie voor Muziek
Volgend artikelSinterklaas gearriveerd in Schalkhaar