DEVENTER – Op zaterdag 24 november 2018 houdt het Rode Kruis van 10.00 tot 16.00 uur de grote najaarsboekenmarkt. Deze vindt plaats in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat 10 in Deventer en in de Geertruidentuin (oude Geertruiden ziekenhuis, ingang onder de poort aan de Fesevurstraat). Er is o.a. een groot aanbod aan romans, thrillers, kookboeken, kunstboeken, landenboeken, planten- en dierenboeken, hobbyboeken, fantasy en kinderboeken. Uiteraard zijn er ook weer puzzels, lp’s, dvd’s en cd’s aanwezig.

Nieuw dit jaar is dat er tijdens de boekenmarkt ook brocante, leuke hebbedingetjes en kerstspullen te koop zijn, die we gekregen hebben van mensen waar we boeken opgehaald hebben.

Bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar Sinterklaas- of Kerstcadeautje of wilt u nog snuffelen naar dat ene boek of de muziek waar u al jaren naar op zoek bent, of bent u toe aan iets nieuws in uw interieur, zet deze markt dan alvast in uw agenda.

Als u goed verkoopbare boeken aan ons wilt doneren, dan kunt u die tijdens de boekenmarkt inleveren. Wij hopen u te zien op 24 november.

Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn de boekenmarkt te bezoeken dan bent u ook elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur welkom op de bovenverdieping van De Oude Mosterdfabriek, Walstraat 64 Deventer.

Vorig artikelKavels Okkenbroek in de verkoop
Volgend artikelAlzheimer Café in de Schalm