OKKENBROEK – De verkoop van kavels in het dorp Okkenbroek is gestart. Er zijn verschillende kavels beschikbaar. 2 kavels bieden ruimte aan een vrijstaande woning. Een aantal kavels is flexibel; deze bieden ruimte voor 2 twee-onder-één-kap woningen, 3 vrijstaande woningen of een mix hiervan. De gemeente Deventer gaat graag met geïnteresseerden in gesprek over de definitieve invulling van de flexibele kavels.

Kavelprijzen

De oppervlakte van de vrijstaande kavels is 493 m2 en 492 m2. Deze kavels zijn te koop vanaf € 125.017,20 k.k., inclusief BTW.

Okkenbroek

De kavels liggen op een prachtige plek in Okkenbroek. Omringd door het Sallandse landschap. Het kindvriendelijke en groene dorp, met ruim 600 inwoners, heeft een basisschool, een dorpshuis en een actief verenigingsleven. Voor de dagelijkse boodschappen kunnen bewoners terecht in de omringende dorpen Heeten, Holten, Lettele en Bathmen. De binnenstad van Deventer, Raalte en de snelweg A1 zijn in slechts 10 minuten bereikbaar.

Deventer verkoopt

Op www.deventerverkoopt.nl/okkenbroek vindt u meer informatie over de verkoop en de kavels. Ook is daar het kavelpaspoort te vinden. Dit geeft een overzicht van de mogelijkheden op de kavels.

Vorig artikelWisselstoring NS tussen Deventer en Amsterdam Centraal
Volgend artikelGrote najaarsboekenmarkt Rode Kruis op 24 november