DEVENTER – Flinke verkeersoverlast in Deventer vrijdagavond. De combinatie van de wedstrijd van Go Ahead Eagles, een open dag bij Hogeschool Saxion en Black Friday zorgde er voor dat het verkeer muurvast zat in een deel van de stad.

Go Ahead speelde vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Top Oss. Bezoekers van die wedstrijd konden vanwege de open dag van Saxion niet parkeren op het terrein van de hogeschool en moesten dus op zoek naar een andere plek. Vanwege de open dag werd ook geadviseerd geen gebruik te maken van de tunnel onder het spoor bij de Veenweg.

Daarnaast was het Black Friday en speciaal daarvoor waren de winkels langer geopend. Die combinatie veroorzaakte rond het stadion en het treinstation flinke files.

Vorig artikelOud en Nieuws feest sporthal Schalkhaar gaat mogelijk niet door
Volgend artikelBusje met bouwvakkers slaat over de kop op A1 bij Deventer