SCHALKHAAR – De organisatoren van het aangekondigde Oud en Nieuw feest in de Sporthal Schalkhaar hebben vrijdag laten weten dat het feest niet zal doorgaan op de voorgenomen locatie.

De gemeente was positief over het jaarwisselingsfeest, zodoende werd er door de organisatie enige tijd geleden gestart met kenbaarheid geven aan het feest en met de kaartverkoop. Er blijkt echter voorlopig bezwaar aangetekend te zijn door enkele dorpsgenoten, waardoor er wordt voorgenomen om op de beoogde locatie geen feest te vergunnen.

,,Wij doen er op dit moment alles aan om het feest alsnog door te laten gaan”, laat Xeno Obdeijn namens de organisatie op de Facebookpagina van het evenement weten. ,,Desnoods op een andere locatie, maar we achten de kans van slagen zeer klein. Wij willen u de kans niet ontnemen om toegang te verkrijgen tot een ander feest en stellen u middels dit bericht tijdig op de hoogte.”

Het spijt de organisatoren enorm dat het voorgenomen feest niet door kan gaan. ,,Wij hopen dat u niet erg teleurgesteld bent, dit zijn wij namelijk zelf al.”  (Bron: Schalkhaar.nu)

Vorig artikelDe Top 2000 Stembus op 6 december in Deventer
Volgend artikelGrote verkeerschaos vrijdagavond in Deventer