Ontroerende momenten op inleverdag oude films, een nieuw leven voor oude films en videotapes
DEVENTER – Foto Hekkert organiseert alweer voor de zevende keer, de demo-inleverdagen voor oude 8mm films, videotapes en dia ‘s. Op zaterdag 24 november a.s. is iedereen welkom in de winkel om hun oude film- en videomateriaal in te leveren en om te laten zetten. “Elk jaar weer een groot succes”, vertelt Ferdinand de Beus van Foto Hekkert. Dit jaar alweer voor de zevende keer en gaan er weer een feest van maken. Net als de andere keren geven ze op de demo-inleverdag een korting van 10% op de opdracht.

Dat wordt nog meer genieten van al die oude film- en videobeelden van vroeger. Oude herinneringen. Wat leuk om oma te zien dansen toen ze nog 18 was, of aan uw kinderen de eerste stapjes te laten zien. En laten we het maar niet hebben over de trouwfilm van 1964. Met de nieuwste kopieertechnieken worden de films op topkwaliteit gedupliceerd. Hierdoor zijn de beelden vaak beter dan het origineel. Het is trouwens een fantastisch cadeau. Niet alleen films en videotapes, maar ook audiotapes kunnen zonder enig probleem op DVD of extern geheugen gezet worden. Natuurlijk kan dit ook met dia’s, dat kan perfect op b.v. USB gezet worden.

Zie het tot leven komen. Zaterdag  24 november van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een demonstratie bij te wonen in de winkel Brink 4 te Deventer en te zien hoe super 8 films gekopieerd worden. Kom dus gezellig even langs en laat al uw oude films kopiëren voor het te laat is.

Ook geven zij t/m 30 november 2018 ingeleverde opdrachten 10% korting.

Vorig artikelZondag 9 december 2018 Wereldlichtjesdag 18.45 in zaal Braakhekke
Volgend artikelVrijwel alle Deventernaren behouden zorgaanbieders WMO