BATHMEN – Met de kerstengelenactie hebben ze in Deventer al enkele jaren ervaring opgedaan bij Stichting Present. Ook in Bathmen wil Present er actief mee aan de slag. Daar is wel hulp bij nodig, uw hulp.Wat kunt u doen? Namen van mensen die iets voor een ander anoniem willen betekenen (de kerstengelen) en namen van mensen die wel een opkikkertje in de decembermaand kunnen gebruiken, doorgeven. De kerstengelen zorgen in de decembermaand wekelijks voor een kleine attentie: een kaart, een gedicht of dat wat u maar bedenkt. De medewerkers bij Present in Deventer zorgen voor de koppeling. De koppeling vindt plaats binnen Bathmen zelf, dus dicht bij huis! De kerstengelen ontvangen kaartjes met een kerstengel, zodat iedereen anoniem iemand blij kan maken zonder dat meteen duidelijk is van wie de kleine attentie afkomstig is. Natuurlijk is iedereen vrij om wel zijn naam kenbaar te maken, maar dat hoeft niet!

Misschien kent u ook in Bathmen iemand die u in de adventstijd enkele keren wilt verrassen. Geef dan de initialen door, de straatnaam en de postcode aan: stichting Present, https://stichtingpresent.nl/deventer/Op deze website vindt u duidelijke uitleg.

Hopelijk wordt het een drukte van belang in Bathmen! Present…. dat bent U.

Voor vragen kunt u terecht bij Stichting Present: Margreet Smit, 06 -18801537.

Vorig artikelVooruitblik Go Ahead Eagles-FC Dordrecht: ´Vast in de passing en aannames´
Volgend artikelDeventer Wereldstad: een wereldmiddag!