Bijzondere kerstspullen en kerstdecoraties
DEVENTER – Het wordt weer dringen voor de deur zaterdagochtend 17 november bij Het Goed in Deventer. De traditionele kerstmarkt trekt jaarlijks steeds meer mensen en vindt dit jaar plaats op 17 november van 9.00 tot 18.00 uur. De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand en de medewerkers hebben met veel enthousiasme en inzet de gehele winkel aan de Harderwijkerstraat omgetoverd in kerstsfeer. Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen is er ruimte voor veel inspiratie. En natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. Wees erbij en komt dat zien! Tevens hebben wij een levende kerststal voor de deur staan.

Kerstspullen met een goed gevoel

Het hele jaar door worden alle kerstspullen die binnenkomen geselecteerd en bewaard voor deze speciale kerstmarkt. Kerstballen in alle soorten en maten, kerstslingers, kerststalletjes, kerstdorpjes, kunstbomen en nog heel veel andere decoraties en snuisterijen. Aan Het Goed gegund om her te gebruiken en om mensen die bij Het Goed werken deze mooie Retail werkervaring op te laten doen. Voor de klant levert het bijzondere spullen op, die niet alleen mooi geprijsd zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu. Want hergebruiken is goed voor het milieu  … goed gevoel toch!

Goed om te geven, leuk om te krijgen

Niet alleen kerstspullen zijn er in overvloed. Je kunt er ook leuke grote en kleine cadeautjes kopen voor Sint en voor Kerst. Altijd leuk dat je iemand kunt verrassen met iets heel bijzonders van de kringloop. En om het compleet te maken heeft Het Goed mooi inpakpapier om het extra bijzonder te maken.

Het Goed Deventer

Kringloopwarenhuis Het Goed Deventer biedt daarnaast leuke, aantrekkelijk geprijsde spullen, zoals meubels, kleding, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks en je vindt er regelmatig bijzondere pareltjes.

Goede spullen die mensen niet meer kunnen gebruiken en ook niet willen bewaren, kunnen afgegeven worden bij de winkel of gratis opgehaald worden. Het kringloopwarenhuis aan Harderwijkerstraat is van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 18.00 uur.

Vorig artikelZDH Hans I Prins Deurzakkers Daeventer
Volgend artikelWaar gaat Sinterklaas aanleggen met de lage waterstand?