DEVENTER – Klein Beernink IT (KB-IT) gaat verder onder de naam Indito. Indito zal als kenner in IT haar werkzaamheden in het werkveld van innovatieve IT oplossingen voortzetten met behoud van haar klanten. Indito streeft er naar om een prettige en efficiënte digitale werkomgeving te creëren waarbij de ambitie van de klant ten grondslag ligt aan de uitrol van de juiste IT oplossingen.
De nieuwe naam is niet uit de lucht komen vallen. Indito bestaat uit de elementen waar ze trots op is. ‘Ind’ staat voor het feit dat ze haar oorsprong in dé Hanzestad van Nederland heeft liggen, namelijk in Deventer. ‘IT’ staat vanzelfsprekend voor het feit dat ze werkzaam is in de IT wereld en de laatste letter ‘O’ staat voor ‘oplossingen’.
Indito verhuist per 1 december naar haar nieuwe pand aan de Zweedsestraat 8 A1, te Deventer. Klanten zullen over dit heugelijke feit persoonlijk worden geïnformeerd. Een officiële opening staat gepland in het begin van 2019 als frisse start van het nieuwe jaar.
Indito zal zich presenteren tijdens het Rabobank Salland event ‘Digitaliseren is groeien’ op 11 december in het Rabobank Adviescentrum te Deventer. Tijdens dit evenement vertelt ze meer over de groeimogelijkheden die het hebben van een efficiënt ingerichte digitale werkomgeving heeft op de ambities van een onderneming.

Vorig artikelAsbest daken van bewoners Grutto grote tegenvaller
Volgend artikelHerdenking 75ste sterfdag Etty Hillesum