DEVENTER – Nog een paar nachtjes slapen en dan valt die weer op de deurmat, de officiële Deventer Sinterklaas puzzelkrant. Dé krant van het jaar ziet er ook dit keer weer geweldig uit. Reinart cartoon tekende ook dit jaar weer de voorpagina. “We hebben er hard aan gewerkt”, vertelt Jeroen Schoppema trots. Met ons hele team zijn we aan deze puzzelkrant begonnen. De Sinterklaas commissie Deventer vroeg ons in de zomer of wij, als Deventer kranten uitgever, deze speciale krant wilde verzorgen. We vonden het een eer om te doen. Met deze krant kunnen duizenden gezinnen weer lekker puzzelen met stukjes logo en daarmee leuke prijzen winnen, waaronder een kinderfiets van Rivel fietsen, minuten gratis boodschappen doen, diners voor 2, spellen pakketten van Koning Willem, waardebonnen voor Lego, entree kaarten voor de Julianatoren, banketstaven, cd-bonnen en nog veel meer.

4 jaar

We mogen de aankomende 4 jaar deze krant uitgeven en zullen dat met veel plezier blijven doen. Als Deventer uitgever van diverse kranten kent Schoppema de klappen van de zweep. De puzzel winnaars worden op 04 december bekend gemaakt via een online filmpje op Facebook en het YouTube kanaal van het Deventer Nieuws. Tevens krijgt iedere winnaar een mail. 17/18 november valt de krant op de deurmat.

Vorig artikelHet Deventer Nieuws verzorgt het lokale nieuws op Deventer radio
Volgend artikelDubbeltentoonstelling eert de rijke boekhistorie van Deventer