DEVENTER – Voor de film Baantjer, die vanaf 18 april 2019 in de bioscoop te zien is, zullen er opnames gaan plaats vinden in Deventer. Op zaterdag 17 en zondag 18 november worden er opnames gemaakt met Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt.

De opnames zijn gepland rondom de Nieuwe Markt. Het gaat om scenes die zich afspelen tijdens een overval op een bank. Waar? Het oude Gymnasium aan de Nieuwe Markt en in het pand van interieurwinkel Carlos in Huis in de Hofstraat. De opnames duren zaterdag 17 november van 06.00 tot 20.00 uur en zondag 18 november van 10.00 tot 20.00 uur. Wil jij dus BN’ers spotten, dan weet je waar je moet zijn!

De nieuwe serie en film zullen zich afspelen in de jaren ’80 en we krijgen dus een jonge de Cock te zien.

Vorig artikelNieuwe dienstregeling busvervoer Deventer uitgesteld
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom