vrijdag, 24 mei 2024

Nieuwe dienstregeling busvervoer Deventer uitgesteld

DEVENTER – De nieuwe dienstregeling van het busvervoer in en om Deventer wordt enkele maanden uitgesteld. Dat heeft vervoerder Keolis besloten naar aanleiding van de aanleg van het busstation in Zwolle.

Het nieuwe busstation in Zwolle is volop in aanleg en wordt in februari 2019 in gebruik genomen. Voor Keolis is dat aanleiding om de aanpassing van de dienstregeling voor midden-Overijssel uit te stellen.

Zodra het busstation klaar is wordt de nieuwe dienstregeling van kracht. Tot die tijd geldt de huidige dienstregeling, ook in Deventer. Omliggende regio’s krijgen per 9 december 2018 wel een nieuwe dienstregeling. De verwachting van Keolis is dat dit weinig problemen gaat opleveren bij overstappen of aansluitingen op andere vervoerders.

Vorig artikelGemeente accepteert weer contant geld aan de publieksbalie
Volgend artikelOpnames voor nieuwe film Baantjer in Deventer op 17 en 18 november
error: Content is beschermd!!!