SCHALKHAAR – Het Wolkentheater organiseert op 30 november om 16:00 uur in azc Schalkhaar een groot theatraal sinterklaasfeest onder de naam dubbele verjaardag. Tijdens dit feest wordt niet alleen de verjaardag van sinterklaas gevierd maar ook het 25-jarig jubileum van het Wolkentheater.

Het Wolkentheater speelt een nieuwe Sinterklaas voorstelling en kinderen uit de AZC Schalkhaar spelen mee als hulppiet. Sinterklaas neemt de tijd voor dansoptredens, kleurplaten en liedjes van de kids. Ter ere van het 25-jarig jubileum van het Wolkentheater blazen de kinderen de kaarsen op een grote verjaardagstaart. Tot slot krijgen alle kinderen een cadeau en mogen ze met Sint op de foto.

De oprichter van de stichting Adrijan Siniša Rakic, zelf vluchteling uit voormalig Joegoslavië: ‘Kinderen die na traumatische gebeurtenissen in zeer sobere omstandigheden verblijven helpen we met het herontdekken van de mooie en bruisende kant van het leven. Kinderen kunnen dan met elkaar plezier maken en zich creatief uiten, kortom: zorgeloos kind zijn’. Meer informatie over de tournee, stichting en donatiemogelijkheden vindt u op www.wolkentheater.nl.

Vorig artikelDeventer jongeren sluiten zich op voor SR 2018
Volgend artikelProosdij passage weer open voor publiek