zaterdag, 22 juni 2024

Deventer jongeren sluiten zich op voor SR 2018

DEVENTER – Vorig jaar hebben de jongerenwerkers van Raster en ruim 30 andere jongeren zich 24 uur op laten sluiten, zonder te eten in het Deventer ‘Glazen Huis Villa Voorstad. Samen met vele anderen hebben zij meer dan €4000,- opgehaald voor SR17!

Door het hele land zijn voor SR18 (Serious Request 2018) weer mooie acties gestart om geld in te zamelen voor maar liefst 3 goede doelen dit jaar. Het team Jongerenwerk van Raster zet zich ook dit jaar weer in voor een knallend evenement, waar ontmoeting, saamhorigheid en zorg voor onze medemens centraal staan. Ondanks de nieuwe vorm van Serious Request; Lifeline, sluiten de jongeren zich net als voorgaande jaren weer 24 uur lang op in ons eigen glazen huis in Villa Voorstad.   

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

De Deventer jongeren laten zich weer, samen met begeleiders van Raster, 24 uur opsluiten. In deze 24 uur zijn er verschillende activiteiten voor hen én voor de bezoekers. Uiteraard met als doel om geld in te zamelen. Misschien zijn er bij jullie ook al wel plannen om ‘iets’ voor SR te doen? Denk aan inzamelingsacties, sponsoracties of klusacties… kom de opbrengst persoonlijk brengen bij Villa Voorstad op 14 of 15 december EN krijg je eigen minute of fame!  

Daarnaast is er ook volop ruimte in het programma om binnen en/of buiten iets organiseren gedurende de 24 uur. Misschien wil je een reanimatiemarathon, een (dans)workshop, stille disco of een speelmiddag organiseren?

De jongeren worden opgesloten op 14 december om 18.00u. Op 15 december om 18.00u gaan de deuren weer open en wordt dit moment met elkaar gevierd.  

Vorig artikelBathmen scoort minder goed op elektrische laadpunten
Volgend artikelSint viert verjaardag in azc Schalkhaar
error: Content is beschermd!!!