DIEPENVEEN – De Diepenveense ondernemers van de Ondernemersvereniging Diepenveen organiseren weer een etalagewedstrijd voor alle kinderen van de basisscholen.

Op de scholen Slingerbos en Zonnewijzer krijgen de kinderen een deelnameformulier, waarmee ze vanaf zaterdag 17 november langs de deelnemende ondernemers moeten gaan. Bij elke zaak ligt of hangt een chocoladeletter achter een raam. Schrijf alle letters op en maak daarvan een goedlopende zin.

Het deelnameformulier moeten de kinderen uiterlijk vrijdag 23 november inleveren in een speciale bus bij het Hof van Salland. Let op: de wedstrijd duurt maar één week.

Zaterdag 24 november is de prijsuitreiking van de OVD-etalagewedstrijd tijdens de intocht van Sinterklaas in Diepenveen. Dat zal rond 13.00 uur in het Hof van Salland zijn. Daar kunnen ook de gewonnen prijzen opgehaald worden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Zit je op een school elders, dan kun je een deelnameformulier ophalen bij́ Albert Heijn Middeldorp.

Vorig artikelBoxbergerweg Diepenveen wordt verkeersveiliger
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Hartstochtelijk