zondag, 19 mei 2024

Wat gaat de nieuwe burgemeester van Deventer verdienen?

DEVENTER – De vacature staat online, vanaf nu kan je solliciteren om aan de slag te gaan als burgemeester van Deventer. De opvolger van waarnemend burgemeester Ron König kan een maandsalaris van € 9.671,86 bruto per maand tegemoetzien.

Eerder werd de functieomschrijving al bekend gemaakt. Van de nieuwe burgemeester wordt verwacht dat hij zich laat zien in de wijk en dicht bij de inwoners staat. Dat waren de belangrijkste wensen van de inwoners van Deventer, die daarnaar gevraagd werden in een enquête. De openbare orde verdient de meeste aandacht volgens de Deventenaren.

Heidema stopte dit jaar met zijn rol als burgemeester nadat hij de kans kreeg commissaris van de Koning te worden in de provincie Overijssel. Hiervoor was hij elf jaar burgemeester van Deventer.

Vorig artikelMan aangehouden voor brandstichting Proosdijpassage
Volgend artikelVijf fracties verzoeken wethouder Kolkman functie neer te leggen
error: Content is beschermd!!!