zaterdag, 22 juni 2024

Werkzaamheden Walstraat aan kabelnetwerk

DEVENTER – In de Walstraat zijn binnenkort werkzaamheden aan het ondergrondse netwerk van kabels. De straat is van maandag 19 tot en met woensdag 21 november afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Enexis, VolkerWessels Telecom en Ziggo voeren de werkzaamheden gecombineerd uit. Zo hoeft de straat maar 1 keer open en beperkt men de overlast. De partijen onderhouden hun netwerk goed om storingen te voorkomen. Zij gaan daarom aan de slag met het elektriciteitsnet en de netwerkkabels.

Voor gemotoriseerd verkeer is de Walstraat afgesloten van maandag 19 tot en met woensdag 21 november. Voetgangers kunnen wel gebruikmaken van de straat.

Het kan zijn dat de panden soms wat moeilijk bereikbaar is. Vanwege de veiligheid maakt de aannemer de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht. Zo proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken voor bewoners en winkelend publiek. De aannemer doet er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden.

Vorig artikelAfsluiting kruising Schalkhaar met etmaal verplaatst
Volgend artikelGetuigen gezocht: woninginbraak Fuseliersstraat te Schalkhaar
error: Content is beschermd!!!