LETTELE – Op zaterdag 8 december a.s. van 10.00 – 15.30 uur organiseren de ‘Vrienden van de Molen’ van Windkorenmolen De Leeuw, weer een uiterst sfeervolle WINTERMARKT rond deze molen aan de Oude Molenweg 3, Oude Molen (een buurtschap tussen Lettele en Bathmen), halverwege de N344-Holterweg-van Deventer naar Holten).

De inmiddels traditionele Wintermarkt op de tweede zaterdag van december belooft weer een heel gezellige markt te worden: maar liefst vijfentwintig tafels met een groot assortiment zeer gevarieerde december gezelligheid : cadeautjes voor iemand anders of een cadeautje voor uzelf bijvoorbeeld om de gezellige huiselijke sfeer te verhogen, het  persoonlijke decembergevoel te ondersteunen of wat bijzonders tijdens deze dagen op tafel te zetten. Het is er allemaal.

Het bezoek aan het plein wordt nog aangenamer gemaakt  door de vrijwilligers van  ‘Vrienden van de Molen’. Zij zorgen dat u, wat de inwendige mens betreft, niets tekort hoeft te komen: koffie, thee, chocolademelk, glühwein, limonades, soepen, koeken en oliebollen. Wat u maar wenst. De ‘Vrienden’  verzorgen het graag voor u.

‘Bovendien wordt de sfeer op het molenplein nog verhoogd door optredens van de  midwinterhoornblazers en draait het draaiorgeltje Die Ente de hele dag passende sfeermuziek.

Ook op deze 8e december gaat  de, in de hele streek fameuze oliebollenmarathon van start. Niet alleen op 8 december maar ook op 22, 29 en 31 december zijn er volop versgebakken oliebollen te koop. Om met Oud en Nieuw verzekerd te zijn van oliebollen gemaakt van het lekkerste meel van de molen, raden we u aan deze te bestellen: op de Wintermarkt zelf, bij de molenwinkel, via het bestelformulier op de website (http://vrienden.oudemolen.net ) of door uw bestelling door te geven via e-mail naar vriendenvandemolen@gmail.com.

Als u zelf wilt bakken dan is deze zelfde heerlijke oliebollenmix, naast vele andere meelgerelateerde producten ook te koop in de winkel van de molen die ook op deze dag geopend is.

Ten slotte wijzen we erop dat naast het eerder genoemde aanbod  op de markt naast de molen ook de kerstbomenverkoop alweer in volle gang is.

One-stop-shopping  bij de molen 8 december = al uw decembergezelligheid onder handbereik.

Iedereen welkom, gratis parkeren.

Vorig artikelPietenfestival winkelcentrum Colmschate op 2 december
Volgend artikelCursus snoeien van jonge hoogstamfruitbomen