Drukke Sinterklaas intocht
31e Kerstmarkt op het kasteel de Cannenburch in Vaassen!!
1 december 2018
Auto uitgebrand, brandstichting wordt niet uitgesloten
1 december 2018

FOTO: Erik van Luttikhuizen (Deventer Nieuws)

DEVENTER – Zaterdagochtend is Sinterklaas aangekomen in Deventer. De goedheiligman kwam voor de eerste keer vanuit het noorden aan gevaren door de lage waterstand in de IJssel. Het was heel erg druk langs de Wellekade. Waarnemend burgemeester Ron König stond de Sint op te wachten, tezamen met honderden kinderen. Na aankomst gin Sinterklaas op zijn paard richting de binnenstad. Americo was onrustig, aldus Sinterklaas. Het was voor zijn schimmel de eerste keer. Zijn vorige paard is met pensioen. Na de rijtour is de Sint naar de Lebuinuskerk gegaan waar hij met de kinderen een groot disco feest heeft. Zaterdag middag volgt er nog een bezoek aan het Deventer ziekenhuis.

Comments are closed.

error: Content is protected !!