DEVENTER – De 34ste editie van het Deventer Open Podium (DOP) vindt dit jaar plaats op zondag 3 maart. DOP is het evenement waar amateurverenigingen, groepen en solisten zich presenteren aan het grote publiek. Tussen 12.30 en 17.30 uur zijn de diverse optredens te zien in  zalen en foyers van de Deventer Schouwburg en de foyer van Kunstcircuit. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten en ook dit jaar staat weer een team van deskundige recensenten paraat om de optredens beoordelen.

Maak kennis met de groepen & artiesten

Een breed scala aan verenigingen en gezelschappen presenteert zich deze middag en alle Deventenaren krijgen zo de gelegenheid zich uitgebreid te oriënteren op wat er in het amateurveld te beleven is. En dat is zeker niet gering. Circa 1000 artiesten staan jaarlijks in de startblokken!

Inschrijving

Verenigingen, groepen, ensembles groot en klein, bands en solisten uit Deventer kunnen zich inschrijven voor 24 januari aanstaande. Toegang is gratis zowel voor de deelnemers als het publiek.

Meer informatie is te vinden op: www.kunstcircuit.nl