DEVENTER – Voor het tweede jaar op rij bakt Bakkerij Nollen oliebollen voor De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vorig jaar werd met deze actie in totaal €11.000,- gedoneerd aan de stichting. De Bollen van Nollen zijn verkrijgbaar in alle 10 Bakkerij Nollen winkels in Overijssel en Gelderland en bij diverse Jumbo-filialen.

Oliebollen voor het goede doel
Ook dit jaar doneert Bakkerij Nollen voor iedere verkochte oliebol €0,10 aan De Nije Stichting. De stichting dient als centrum voor zorg en ondersteuning na kanker. Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen: ‘Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. We voelen ons betrokken bij deze stichting, omdat iedereen wel iemand kent die tegen deze nare ziekte moet vechten. Vorig jaar hebben we na deze actie in totaal €11.000 gedoneerd. Ik hoop dat het ons dit jaar weer lukt om zo’n hoog bedrag te doneren.’

Blij met de oliebollenactie
De Nije Stichting is blij dat er dit jaar weer een oliebollenactie wordt georganiseerd door Bakkerij Nollen. ‘De samenwerking met Bakkerij Nollen is voor ons heel waardevol. Vorig jaar werd met de oliebollenactie een ongelooflijk hoog bedrag opgehaald! Mede dankzij deze donatie kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten. Dit doen wij in de vorm van informatievoorziening, maar ook door het organiseren van evenementen, zoals workshops, lezingen, trainingen, vitaalprogramma’s en verwenzorg’, aldus Debby Nijenhuis, oprichtster en eigenaresse van De Nije Stichting. 

Steun het goede doel
De ‘Bollen van Nollen’ van Bakkerij Nollen worden volgens ambachtelijk recept gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het goede doel? De oliebollen zijn op 28, 29 en 31 december verkrijgbaar in de tien winkels in Overijssel en Gelderland en bij diverse Jumbo-filialen. In Hengevelde kunnen de oliebollen op oudejaarsdag zelfs opgehaald worden via een echte drive-in. Net als vorig jaar kunnen de oliebollen online besteld worden via http://www.bollenvannollen.nl.

Vorig artikelInschrijving Deventer Open Podium is gestart!
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Offline 2019!