DIEPENVEEN – Maandag 17 december rond 10:30 uur heeft er op de Averlose Houtweg in Diepenveen een aanrijding plaats gevonden tussen een fietser en een auto. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden. De politie zoekt getuigen.

De automobilist is volgens de fietser op haar zijde van de weghelft gekomen. Hierdoor is de fietser geraakt door de auto en uiteindelijk hard gevallen. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden, maar heeft nog wel omgekeken volgens de fietser. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident of mensen die meer informatie hebben. Het gaat om een zwarte Seat Ibiza. In het kenteken zit een 8 en een Z. De bestuurder is een vrouw, +/- 50 jaar oud en had donker haar en donkere bovenkleding. Er is een melding gedaan en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie heeft dit ongeluk zien gebeuren of weet wie de vrouw is? U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Vorig artikelDe A1 gaat op de schop van Deventer-Oost
Volgend artikelVoormalig UWV-kantoor in binnenstad Deventer krijgt nieuwe functie