DEVENTER – Komend jaar starten de werkzaamheden aan de A1, en zal er een begin worden gemaakt met de verbreding. Dat betekent ook dat er flinke vertragingen kunnen optreden vanaf februari, als de voorbereidende werkzaamheden zullen starten.

Mei 2019 zal er worden gestart met de verbreding van de weg tussen Deventer-Oost en Bathmen en de verbreding tussen Markelo en Rijssen. De uitbreiding van de A1 tussen Deventer en Rijssen vindt plaats in de middenberm. De A1 is op deze delen aan het eind van 2019 verbreed.

Begin 2020 wordt het gedeelte tussen Bathmen en Lochem en Twello en Deventer onder handen genomen. De tweede helft van 2020 is het traject tussen Lochem en Markelo aan de beurt.
Gedurende de werkzaamheden zijn de rijstroken versmald en geldt er een maximumsnelheid van 90 km/u.

Vorig artikelAdrie Proper verruilt Go Ahead Eagles voor We Matter
Volgend artikelBestuurder verlaat plaats ongeval, de politie zoekt getuigen