DEVENTER – Dit weekend was de politie zichtbaar en onzichtbaar aanwezig bij het Dickens Festijn. Tijdens dit festijn viel het de politie op dat meerdere personen zich tussen het publiek bevonden en zich verdacht gedroegen ten opzichte van de bezoekers.

Zo stonden zij bijvoorbeeld meerdere malen opvallend dicht tegen andere bezoekers aan. De politie heeft meerdere personen gecontroleerd en 2 personen aangehouden op verdenking van contactloos zakkenrollen. Hier wordt op dit moment verder onderzoek naar gedaan. Deze manier van zakkenrollen is een nieuw fenomeen. De politie is nu op zoek naar mensen die dit weekend bij Dickens zijn geweest, waarbij een onverklaarbaar bedrag is afgeschreven van hun bankrekening. Mogelijk bent u dan slachtoffer geworden van contactloos zakkenrollen. Neem in dat geval contact op met politie Deventer en vermeld hierbij het volgende nummer 2018564191.

Vorig artikelMeer dan 60.000 bezoekers eerste Dickens dag
Volgend artikelGoede opbrengst tijdens kerstmarkt in Okkenbroek