OKKENBROEK – Het was afgelopen vrijdag voor het vijftiende jaar dat er een kerstmarkt werd gehouden in Okkenbroek. Speciaal voor deze gelegenheid was wethouder Jan Jaap Kolkman afgereisd om het Deventer kerkdorp de markt officieel te openen waarbij hij de vrijwilligers prees die elk jaar weer dit sfeervolle gebeuren op poten weten te zetten.Daarna mocht hij als ‘raddraaier’ fungeren bij de eerste ronde van het Rad van Avontuur, een spel waar elk jaar weer enorm veel belangstelling voor is. Mede door de verkoop van allerlei kerstspullen en lekkernijen én een verloting bracht de kerstmarkt dit jaar het mooie nettobedrag op van 850 euro. Daarvan worden activiteiten georganiseerd in ’t Noaberhuus en Ons Centrum.

De eerste activiteit is op donderdag 3 januari: koffie drinken met een oliebol er bij in ’t Noaberhuus voor jong en oud, ’s morgens om half tien.

De kerstmarkt kwam mede tot stand dankzij de gulle bijdragen van de sponsoren.

Vorig artikelContactloos zakkenrollen tijdens Dickens Festijn
Volgend artikelLeerlingen maken alternatieve kerstbomen op Zone.college Twello