DEVENTER – Het radiostation Deventer Radio gaat voorafgaande aan de Top 2000 haar eigen Top 200 uitzenden in een 31 uur durende radiomarathon. Stuur jouw favoriete Top 20 in, zodat jij straks luistert naar de beste muziek uit Deventer!

Jouw keuze
Op vrijdag 21 december trapt DeventerRTV af met de Top200, samengesteld door de inwoners van Deventer. 200 muziekstukken, 31 uur lang de mooiste muziek aller tijden!
Geen belemmeringen, jouw muziek! Vul de lijst in met maximaal 20 muziekstukken van jouw keuze!

31 uur jouw muziek
De radiomarathon bevat dan niet alleen jouw muziek, ook jouw discjockeys. De marathon duurt maar liefst 31 uur en start op vrijdag 21 december om 09:00 uur. Dus ook in de nacht van vrijdag op zaterdag hoor je jouw muziek, de marathon eindigt op zaterdagavond 19:00 uur met jouw nummer 1!

Jouw verhaal
Het invullen is eenvoudig. Vul jouw Top20 in, maximaal 20 muziekstukken van jouw keuze. Schrijf eventueel jouw motivatie op bij jouw nummer 1. Waarom dat nummer, welke herinneringen heb jij er aan. Wij kunnen dat dan meenemen in de Top200 marathon bij DeventerRTV.

WhatsApp
Vul jouw lijst in op onderstaand formulier, maximaal 20 muziekstukken. Je mag je naam toevoegen als je wilt. Voeg jouw verhaal bij jouw plaat als je dat leuk vindt. Wij kunnen dat dan meenemen in de uitzending. Maak een screenshot en stuur het naar onderstaand 06 nummer. Wij bundelen de ingezonden lijsten top één lijst met de Top200 van de Deventenaar. Luister mee vanaf vrijdag 21 december, aanvang 09:00 uur!

App jouw foto van je lijst naar 06-14040298 of mail je lijst naar top200@deventerrtv.nl

Vorig artikelHerdenking 75e sterfdag Etty Hillesum
Volgend artikelGeen Kerstmarkt Schalkhaar dit jaar