TERWOLDE -In de eerste week van januari is de keuken van Brasserie Kriebelz in verband met een korte vakantie gesloten. Brasserie Kriebelz heeft een hekel aan voedselverspilling, geheel passend bij de tijdsgeest van nu. Daarom mag je op zondag 30 december de hele koelkast van Brasserie Kriebelz leeg eten voor een knalprijs: Een driegangen verrassingsbuffet voor slechts €19.95 per persoon.

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom voor een gezellig borreluurtje. Om 17.00 uur wordt het buffet geopend met… Het enige wat Brasserie Kriebelz prijs geeft is dat het een zeer uitgebreid buffet wordt met vele verrassende voor-, hoofd- en nagerechten.

Om 20.00 uur gaat Brasserie Kriebelz sluiten en gaat het personeel tijdens een gezellig borreltje proosten op een korte, maar zeer verdiende vakantie.

Bij deze het verzoek om uitsluitend telefonisch te reserveren via 0571-292022. Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Kom jij bij Brasserie Kriebelz op visite voor dit knalbuffet? Leuk!

Vorig artikelFiets van Rivel voor Daan
Volgend artikelAlle ruimte om te groeien bij Prokino Kinderopvang