SCHALKHAAR?DIEPENVEEN – Ben je op zoek naar kinderopvang waar natuurbeleving, bewegen en talentontwikkeling centraal staan? Kies dan voor Prokino Kinderopvang in Diepenveen en Schalkhaar!

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en eigen tempo. De professionele pedagogisch medewerkers van Prokino kijken daarom naar elk kind en geven het de aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo voelen de kinderen zich prettig en kunnen ze zichzelf op hun eigen manier ontwikkelen en hun talenten ontplooien.

Op de kinderdagverblijven van Prokino besteden we veel aandacht aan de lichamelijke zorg en ontwikkeling, de motoriek en de sociale, creatieve en taalontwikkeling. Spelen staat daarbij centraal. Baby’s kunnen volop kruipen, liggen en lekker slapen. Voor de wat oudere kinderen is er ruimte én tijd om te spelen, te knutselen en te lezen. Zo leert ieder kind op z’n eigen niveau en spelenderwijs.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor afwisselende activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van zingen, spelletjes doen, dansen, theater, muziek maken, schilderen, beweging en koken. Daarnaast lezen ze voor, doen ze rollenspelen en spelen poppenkast.

Zo krijgen kinderen bij Prokino alle ruimte om te groeien!

Geïnteresseerd? Kom gerust eens langs voor een rondleiding of kennismaking! Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.prokino.nl/midden-noord

Vorig artikelHet ‘Alles moet op, de koelkast moet leeg!’ Kriebelz buffet
Volgend artikelJongeren sluiten zich op voor SR