DEVENTER – Jacob Ensing zal ook in het seizoen 2019-2020 hoofdtrainer zijn bij FC RDC. Spelers, staf en de technische commissie zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking. Tevens voelt Ensing zich bij FC RDC op zijn gemak en kan hij werken aan een mooie uitdaging met een jonge, talentvolle groep. Ook de samenwerkingen met de trainer van het tweede, Sorphea Uk en de keeperstrainer, Jan Demmers, verlopen goed. Momenteel heeft FC RDC 16 punten uit 8 duels en strijdt het met een aantal ploegen om de bovenste plekken in de 4e klasse E.
Roy Beumer, technische commissie: we zijn erg tevreden over de manier waarop Jacob dit seizoen heeft opgepakt. De ingeslagen weg leidt op korte termijn tot duidelijkheid en helderheid. Daarnaast verwachten we op de iets langere termijn een gezonde sportieve groei. Het bestuur is erg tevreden over de inzet en de presentatie, niet alleen bij wedstrijden en trainingen van het eerste, van Jacob. 
Jacob Ensing: Ook ik ben zeer content met de overeenkomst om verder te gaan bij FC RDC. We zijn een weg ingeslagen met een mooi einddoel. We liggen op schema. We ontwikkelen ons gestaag zowel voetballend als organisatorisch. Ik voel me prettig met de groep maar ook binnen de club. Voor mij was er dus geen enkele twijfel om de fijne samenwerking voort te zetten.

Vorig artikelOnthulling straatnaamborden Steenbrugge
Volgend artikelTop 200 stemweek bij Deventer Radio via stemformulier