DEVENTER – Kanaal Sociaal is een informatief radio programma van uw lokale omroep, elke dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur op Drtv Radio. Heeft u zorg of begeleiding nodig? Heeft u een vraag over omgaan met geld? Wilt u zich inzetten voor een ander of heeft u ideeën over hoe uw buurt prettiger en veiliger kan worden?

En…. wilt u weten hoe u eigen keuzes kunt maken? Of het nu gaat om werk, school, voor anderen zorgen, het huishouden of andere zaken, het sociaal team in uw wijk denkt graag met u mee en weet wat u met uw kennis en ervaring concreet kunt doen voor uw buurt. Wij bieden u, waar nodig, graag een steuntje in de rug.

Luister elke dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur op Drtv Radio en u hoort alle informatie van, door en over de Sociale Teams uit de gemeente Deventer. Uitzending gemist? Kijk op de website van deventerrtv.nl. Onder het knopje radio vindt u Uitzending Gemist en kunt u het volledige programma terug luisteren.

Presentatie Ria Mol en de techniek Fred Veeneman

Ether op 107.3 fm via de kabel op  104.1 fm en via de stream https://www.deventerrtv.nl/live-radio/.

Vorig artikelKerstmarkt op De Oorsprong met 40 kraamhouders
Volgend artikelGeen risico’s bij heiwerkzaamheden voormalig vuilstortplaats